Simply Driving

0
0
Subtotal: 0,00 DKK
Ingen produkter i kurven

Generhvervelse af kørekort Roskilde

Generhvervelse af kørekort Roskilde

Generhvervelse af kørekort Roskilde. Der er flere grunde til, at man har fået sit kørekort frakendt, og afhængigt af omstændighederne kan der være forskellige krav til generhvervelse.

Hvis frakendelsen f.eks. skyldes spirituskørsels. Vil en af disse krav, at man skal gennemføre et ANT-kursus. (alkohol/narko/trafik) Læs mere på www.antk.dk

SimplyDriving har en særlig uddannelse, der kan få dig hurtigt igennem generhvervelseskursus. Generhvervelse af kørekort kræver både en ny teoriprøve og en praktisk prøve.

Generhvervelse af kørekort Roskilde
Generhvervelse af kørekort Roskilde

Hvad skal jeg huske?

Har du fået frakendt din førerret, skal du møde personligt op på kommunen og medbringe.

  • Udfyldt ansøgning
  • Gyldigt pas
  • Brev vedrørende frakendelsen

Har du ikke et gyldigt pas, skal du medbringe en original dåbs-, navne- eller fødselsattest, sundhedskort eller anden egnet legitimation samt billedlegitimation.

Godkendt ansøgning.

Når politiet har godkendt din ansøgning, skal du huske at informere kommunen. Så kommunen kan foretage den sidste kontrol af ansøgningen, før der kan bestilles en tid til en kontrollerende køreprøve.

En anderledes køreskole.

Som køreskole tænker SimplyDriving anderledes. Vi koncentrerer os virkelig om vores elever, og vores mål er at hjælpe dig med at bestå hurtigt og første gang. Uden at gå på kompromis med køreegenskaberne, så du bliver en sikker chauffør for livet. Hurtige generhvervelse af kørekort i Roskilde er en specialitet for os, og så hvis du ønsker at komme hurtigt ud og køre igen, er vi firmaet for dig.

SimplyDriving hjælper.

Hos SimplyDriving hjælper vi dig gerne så meget som muligt med teoriprøven. Det er bedst at begynde at studere med det samme, da der er meget at lære. Din instruktør vil besvare eventuelle spørgsmål, du har om køreteori under dine praktiske lektioner, og vil holde øje med dine fremskridt!

Vores kunder vil være i stand til at køre uafhængigt under forskellige vej- og trafikforhold. Vi sigter mod at sikre, at du forstår, hvad du laver, hvorfor du gør det og eventuelle tilknyttede risici.