Simply Driving

0
0
Subtotal: 0,00 DKK
Ingen produkter i kurven

Kørekort Vestegnen

Tag kørekort på Vestegnen med SimplyDriving.

Når du tager dit kørekort på Vestegnen, er lettere at lære, at køre og bestå din test med SimplyDriving. Som en af Vestegnens bedste køreskoler vil vi være med dig hele vejen. Hvis du er ny bilist, skal du vælge vores “lovpakke”, du kan derefter vælge om du ønsker at betale det fulde beløb eller dele betalingen op.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du vil købe, anbefaler vi, at du kontakter os, så hjælper vi selvfølgelig til det rette valg.

Når du begynder på kørekort på Vestegnen, begynder du på et nyt hold, hvor alle elever er nye. Første gang du møder til teori, vil du få nøje fortalt, hvad du skal igennem af teori og praktik for at få et kørekort. Det vil være en fordel om du medbringer lægeattest første gang du møder til teori, så vi hurtigt kan få dig godkendt ved borgerservice.

Kørekort Vestegnen
Kørekort Vestegnen

Hvilken lovkrav er der?

Der er lovkrav til indholdet af undervisningen. Lovkravet er et absolut minimumskrav – men det er altid din egen præstation, der afgør, om du skal have ekstra lektioner.

Teoriundervisning – gennemførelse af mindst 29 lektioner à 45 minutter

Praktisk undervisning – gennemførelse af 4 lektioner på øvelsesplads (kravlegård), mindst 16 lektioner på vej – heraf 1 mørke, 4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane)

Du skal være opmærksom på at ikke alle kan nøjes med det, som lovpakken sætter som minimumskrav.


Når du og din kørelærer er enige om at dine færdigheder er ok, bestiller vi en prøve. Den praktiske prøve er i den skolevogn, som du plejer at køre i.

Kørekort-uddannelsen skal iflg. loven følge en lektionsplan og skal mindst strække sig over 14 undervisningsdage.

Hvorfor SimplyDriving?

Ønsker du en grundig undervisning med erfarne kørelærere, der sætter din og andres sikkerhed højt, så er vi et rigtigt match for dig. Hos SimplyDriving lærer vi dig at læse og forstå trafikken. Hos os bliver du en god og sikker bilist. Vi står for planlægning og undervisning så du fuldt ud kan koncentrere dig om at køre bil.

Så ønsker du kørekort på Vestegnen er SimplyDriving det perfekte valg.

Kørekort Vestegnen